Allmän uppfräschning inför våren

Vårbild med hav och, träd och solnedgång

Allmän uppfräschning inför våren

Nu när våren är på ingång tänker jag att det är dags för en uppfräschning – på alla plan! Hemmet ska städas, vårkläderna ska plockas fram och en ny frisyr skulle inte heller skada.

Vårbild med hav och, träd och solnedgång

Fixa håret – ett måste!

Varmare tider nalkas, vilket innebär mindre vind, regn och kyla som sliter på håret. Därför är det helt rätt tid att färga lite slingor, prova en helt ny frisyr eller satsa på en ännu större förändring: löshår – för vem gillar inte ett långt och friskt rapunzelhår?

Om du själv funderar på en hårförlängning är ett tips att besöka Hairextensionsguiden.se för information. Där kan du läsa om olika typer av löshår, tips kring hur du tar hand om håret, o.s.v. Att förlänga håret innebär en stor förändring och kostar ofta flera tusenlappar, så det gäller att vara påläst!

Det roliga med löshår är att man kan välja bland en mängd olika alternativ. Extensions med clips är kanske det enklaste alternativet, eftersom man kan sätta in dem i håret helt själv. De har små klämmor som man fäster på håret, nära rötterna, och kan alltså fästas och tas bort när som helst.

Nackdelen med clip-on extensions, som de också kallas, är att det inte är rekommenderat att sova i dem. De bör alltså fästas i håret varje morgon och sedan tas bort på kvällen. Därför funkar de kanske bäst om man vill använda dem på någon fest någon gång ibland.

Jag tror nog att löshår med fästen av vax eller mikroringar kan vara ett bättre alternativ. Särskilt om man vill ha långt hår hela tiden utan att behöva sätta in och ta ut det hela tiden. Det blir helt enkelt mer bekvämt så. Om jag verkligen bestämmer mig för att prova kommer jag nog gå till en salong. Det är tydligen fullt möjligt att fästa löshåret själv eller tillsammans med en kompis – men vågar man ta risken?