Farväl Reidun!!!

Idag den 3 juli fick jag besked om att du inte finns bland oss mer...och mina tårar trillar av saknad, för jag vet nu att jag aldrig mier får ett av dina underbara mail... Du min allra bästa vän har nu lämnat det jordiska och duuuu... på denna sida lägger jag in den musik jag fick av dig...en av all fin musik jag fått ocxh värnar om för de bästa tillfällena. Detta är ett av de tillfällen jag vill hedra vår vänskap! Musiken kostar 3,5 megabyte så jag ber alla som kommer hit att vänta tills musiken laddar!!!

Detta kära Reidun är den sista bilden jag fick av dig för några veckor sedan då du gjort dig hårfin... och jag blev så glad av din glädje trots att vi alla visste att ditt liv skulle bli kort!!
Din sjukdom var snabb och brutal men du var så tapper in i det sista och jag beundrar dig ofantligt för ditt mod att möta den som du gjorde!Reidun Salthe var en av de mailpersoner som i många år stödde i grupp med oss... den radio som Teddy har i Victoria BC från Universitetet där... Vintern 2002 fick hon beskedet att hon led av bröstcancer och den var elak och snabb... vi i gruppen färlorade henne en tid, men så återkom hon 2003 med sin moderliga glädje och underbara grafik vi fick ta del av... Men så för ett halvår sedan fick vi veta att cancern spritt sig till lungorna och hon kämpade tapper med en ny behandling för att bli kvar hos sin make Tor och alla sina barn och barnbarn... men så nu i juni 2004 tog det slut för henne! Och här är nu hennes vänner kvar i djup sorg för vi får ju aldrig mer kontakt med henne i detta livet!
För mig betydde Reidun något särskilt... Konstnär som hon var, men inte trodde det om sig själv, blev hon lite extra nära vän med sin skicklighet till sin lilla digitala kamer och sedan en helt fantastisk hemsida där hennes grafik är oslagbar.
Men för mig betydde hon också en hjärtevän... vi pratade mycket om sådant som kvinnor talar om och vi var nära nog lika gamla till åren! Jag har många gånger önskat att hon och hennes man skulle gästa mig här i mitt Nillabo på Öland. Nu får vi i stället mötas i en annan värld...

Länkar till Reidun och sidor jag gjort till henne!


En vald dikt av Reidun
Födelsedagen 2004

Tack käraste Nudde för allt du gav och för att du lät mig bli bästa vän med Dig och tack för alla gånger du hjälpt mig med problem jag haft med hemsidor. Jag vill ge dig ett fång rödaste rosor!!!

Farväl min vän...vi möts igen!!


Teddys Tack till Reidun - Canada, Victoria BC
Skandinaviska Radion - Victoria BC

Lenas sida - Öland
Louise sida- Tierp

 

 

 

Stäng fönstret!