Om bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer du som läsare att få veta mer om mig, Gunilla. Jag är en helt vanlig vuxen kvinna som bor i en lite större stad i Sverige. Mitt liv har, precis som många andras, gått lite upp och ner.

Vem är jag? Jo, jag gillar det mesta som är vanligt. Jag är extra förtjust i böckeroch olika tv-serier. Vin är något jag gillar att dricka när jag sitter och njuter av en bra bok. När det sedan kommer till andra nöjen händer det att jag någon gång ibland, på helgen, går ut och tar något glas vin.

På dagarna arbetar jag som servitris och även om detta arbete inte ger mig speciellt hög lön, räcker inkomsten till det jag behöver. Jag bor i en lagom stor lägenhet och trivs bra med mina grannar och med läget. Jag har nära till det jag behöver och har möjlighet att ha den aktiva livsstil jag nu trivs så bra med. Ett gym finns i närheten av mitt hem och jag har även en lagom sträcka att promenera till och från arbetet. Andra tycker att jag borde satsa på att skaffa mig ett hus och ett mer välbetalt arbete men det håller jag inte riktigt med om. Varför ska jag riskera att förlora det jag har i dag, och som jag trivs med? Nej, ni som följer bloggen kommer att få veta den rena sanningen om vad jag tycker och vad jag gör under mina dagar, både på arbetet och på min fritid.