Jag tror att jag hänger med på Summerburst!

I sommar blir det en cool festival här i Göteborg. Jag pratar förstås om Summerburst. Det här är ett jippo där man kommer att blanda spel med musik. Jag spelar inte spel men det gör ett av mina barn och han har berättat om detta för mig.

När jag hörde att det skulle bli teknologisk musik så tänkte jag först att det ändå är hemskt. Jag är inte ett fan av detta plingande och basgångar som får marken att skallra. Men så tänkte jag att det allt är ett gammalt sätt att resonera på.

När jag väl insåg detta så bestämde jag mig för att bjuda på biljetten och komma med. Snacka om att han blev glad. Det här kommer att bli så galet. Jag har inte testat mycket nätverksspel men på festivalen ska jag kunna tävla mot andra.

Kanske kommer det fler med min bakgrund och visst är det okej att känna att enough är enough. Jag menar om jag tycker att det hela blir för mycket för mig så kan jag ju lämna eventet.

Jag tycker att det är härligt att vistas utomhus och göra något nytt. Så det här kommer att bli spännande. Bara det inte blir för kallt. Om det blir kyla för björn så kommer jag inte. Då får någon annan ta min biljett och testa det hela.

Om det däremot blir solsken så ska jag ta med mig en skön stol och bara sitta där och supa in atmosfären. Jag tar nog med mig en god dryck eller två också. Eller det kan man väl köpa på festival…