Sköt dig själv och…

Ja, du vet ju hur resten av den meningen går. Jag känner verkligen att den är aktuell nu när folk håller på och pekar finger. I min vänskapskrets är vi av lite olika inställning vad gäller de två sista åren och sprutorna som skulle bli räddningen.

Det tycker jag är okej. Då jag passerat 50-strecket för ganska många år sedan är det förstås många som menar att jag måste ta sprutan. För mig har det handlat mer om rörelsefrihet än om rädsla att bli sjuk. Men jag tycker att det viktigaste ändå är att låta folk välja.

Vi kan inte hävda att vi är en demokrati om vi tvingar medicin på folk. Så enkelt är det. Jag tycker att man får välja vad man vill göra. Det är inte konstigare än att det fortfarande är fritt att röka om man vill det. Inte nekar vi någon vård för att de har rökt sönder sina lungor. Med det har jag sagt mitt i den här frågan.